Over Jos

Buteyko ademspecialist

Wie ben ik?

Ik ben Jos Huis in ’t Veld en ben een ademspecialist (educator), geregistreerd en werkzaam conform de standaarden van de internationale Buteyko Breathing Educators Association (BBEA).

Ik geef een persoonlijke begeleiding naar een ontspannen en natuurlijke ademhaling volgens de Buteyko-methode binnen een integrale leefstijl benadering.

Met behulp van de Buteyko-methode, mindfulness en koolhydraatarme voeding genas ik mezelf van ernstige (nachtelijke) hartritmeklachten en diabetes-2 zonder medicatie. Dit sterkt mijn overtuiging dat iedereen zichzelf kan helpen aan een meer ontspannen en gezonder leven via de ademhaling.

Geregistreerd bij de internationale beroepsvereniging Buteyko Breathing Educators Association (BBEA)

Disclaimer

Welkom op de website van Jos Huis in ‘t Veld, die zijn diensten aanbiedt als geregistreerd ademopleider aan individuen en groepen. De informatie op deze website, is educatief van aard en wordt alleen verstrekt als algemene informatie en is geen medisch of psychologisch advies.

De Buteyko methode is uitsluitend bedoeld als een educatief zelfhulpmiddel voor mensen met een verstoord ademhalingspatroon om hen te leren een normaal ademhalingspatroon te gebruiken. De methode richt zich op ontspannen, nasale, middenrifademhaling met ademhalingsoefeningen en progressieve ademloosheidsoefeningen. Er wordt aangenomen dat het bij het gebruik van de methode mogelijk is om het ademhalingspatroon te normaliseren om het welzijn te vergroten. Het doel van de methode is om mensen een zelfhulpmogelijkheid te bieden om hun aandoening te beheersen, zodat ze zich gezonder voelen en minder symptomen ervaren.

Vragen of een kennismaking?